Menu

  
DSC04397-groot
De hele keuken draait een beetje om het wisselende dag menu. Deze bestaat uit een voorgerecht, hoofdschotel en een dessert, er is altijd keus tussen vis of vlees en desgewenst van te voren op aanvraag is ook vegetarisch mogelijk. Daarnaast zijn er natuurlijk een reeks van andere klein gerechten of tussendoortjes mogelijk, o.a.: sandwich, portie slakken ,frites ,broodje kebab of een frisse salade. Veel gevraagd streekgerecht hier , is onder andere : de “Petit-Friture ” dit zijn gefrituurde visjes, niet aan te slepen en altijd mogelijk als voorgerecht.Copie de Photo 097

Ook erg gewild is de ” Plat friture ” , een grote bord met daarop de petit-frituur, calamars, krokante uienringen en frietjes. Voor de kinderen groot en klein zijn er frietjes met een gepaneerd visje of kippnuggets en ijsje.


montage_bourb_prdt_inv

Wij serveren warme en koude dranken. Bekende merken maar ook streekproducten.
Huisdrankje is een likeurtje uit “Hérisson” een dorp ca. 10km van Magnette, genaamd “BOURBONNAISE des iles “. Daarnaast schenken wij ook dranken uit andere landen: Leffe bier uit België, Ameroela uit Africa, Chianti uit Italië ,etc.


Reserverev voor restaurant alleen per telefoon .
Op woensdagen is de bar en het restaurant gesloten.
Voor de gasten van het  hotel word wel een ontbijt geserveerd.